Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Robert Olechna (4807 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
Jak to co?????Widzialem dzisiaj poszukiwanego tutaj przez wszystkich!!!!!Nie wiem czy to ten sam osobnik ?????? Poniewaz niebyl sam balem sie podejsc blizej i zapytac bo a noz widelec Grekoludek nie byl az tak mily dla niego wiec z kumplami mogl mnie obic!!!!hihihihihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
gregorlutek(a nie grekoludek) przepraszam za przekrety!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Wlascicielowi napisz niech za nim,nia, gania i szuka co zgubil niedopilnowal i pech!!!!!A te poroze u szefa na biurku,tylko nie wiem czemu tak szybko do domu polecial zone obic moze hi hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(tosia3)
Wiking
Annamitaj,piszesz,że gabriel wszystkim psuje humor....a to ty swoim przekleństwem mnie zepsułaś dzisiaj humor,komu chcesz zaimponować?bo z pewnością nie faziemu.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Możliwa jest już rejestracja na konferencję Wikimania 2009. Dowiedz się więcej. [Ukryj] [Pomóż w tłumaczeniu!]

zjebać się
Z Wikisłownika – wolnego, wielojęzycznego słownika
Skocz do: nawigacji, wyszukiwania

zjebać się (język polski) [edytuj]

wymowa:
znaczenia:
czasownik zwrotny, aspekt dokonany

(1.1) wulg. wulgarnie pot. potocznie oddać mocz lub kał
(1.2) wulg. wulgarnie pot. potocznie puścić wiatry
odmiana:
przykłady:

(1.1) Kurwa, znowu ten kundel zjebał się na środku dywanu.
(1.2) Ale znów śmierdzi, kto się zjebał tym razem?
składnia:
kolokacje:
synonimy: (1.2) pierdnąć
antonimy:
wyrazy pokrewne:
związki frazeologiczne:
etymologia:
uwagi:
tłumaczenia:
Hihihihi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Ojszczyzna polszczyzna po prostu!!!!!A inponowac mam komu napewno nie przeklinaniem.Nie taktem jest zwracac komus uwage,jak rozmawiasz ze znajomymi to nie przeklinacie bo miedzy moimi znajomymi to normalne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
annamitaj napisał:
....,jak rozmawiasz ze znajomymi to nie przeklinacie bo miedzy moimi znajomymi to normalne Ładnych masz znajomych a oni zwłaszcza ciebie...pogratulować ....
Już od dłuższego czasu czekałem cierpliwie czy tylko mi te bluzgi w tekstach przeszkadzają i się doczekałem...
A już myślałem ,że jestem nienormalny....

"fazi"
w mojej wypowiedzi pisanej szybko zabrakło jednego ....
PIĆ KAŻDY POWINIEN BO Z BRAKU WODY ORGANIZM SIĘ ODWADNIA a to prowadzi do wyniszczenia organizmu w skrajnych przypadkach do zejścia ...
Widzę ,ze tu trzeba łopatologię stosować ....
gdzieś tam wyżej napisałem to samo a jak głodnemu chleb na myśli to już nie mój problem tylko jego....
Ja też dużo piję w tygodniu ...rano szklankę mleka następnie kawę ...w pracy kawę inne napitki ....po pracy kakao również herbata i tak z drobnymi zmianami codziennie PIJĘ DUŻO Napojów takich czy też i innych...

Pieprzę od rzeczy ...widocznie zaszkodziło mi zsiadłe mleko....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
kurwa czepiacie sie ze ktos przeklina,a niech przeklina oby tylko nie ublizal innym. Gabi dobrze wiesz ze jestes normalny inaczej(chyba tak jak ja zreszta) i trzeba sie do Ciebie przyzwyczaic. Pani anna poprostu jeszcze nie wyczaila Twojego sposobu pisania i odpowiadania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(tosia3)
Wiking
O kurcze przepraszam, pomyliłam się.....miałam napisać,że to fazi chce się przypodobać młodzieży,bo to jego zdaniem, ten kto potępia przekleństwa jest normalny inaczej......hi,hi,hi!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok